9000 litrski rezervoar za dizelsko gorivo
Trgovci z stroji

COMMERCIO SERBATOI

Glineni grad (BO) - IT
Stopi v stik z oglaševalcem

9000 litrski rezervoar za dizelsko gorivo

Novo
  • 9000 litrski rezervoar za dizelsko gorivo - 1
  • 9000 litrski rezervoar za dizelsko gorivo - 2
Trgovci z stroji

COMMERCIO SERBATOI

Glineni grad (BO) - IT
Stopi v stik z oglaševalcem

Podrobnosti o obvestilu

Oglas posodobljen dne: 17-09-2024

Osnovni podatki

Ime blagovne znamke: COMMERCIO SERBATOI
Model: Serbatoio
Tip oglasa:
Novo

Opis

Zunanji REZERVOAR za dizelsko gorivo, odobren M.I. v skladu z ministrsko uredbo 19/03/90 in 12/09/03, z vodoravno cilindrično osjo na podpornih nosilcih proti kotaljenju, izdelana iz prvovrstne pločevine iz ogljikovega jekla, debeline 3 mm, obdelana s plastjo proti rji in plastjo emajla za zaključek , hidravlično testiran in opremljen z naslednjimi dodatki: jašek diam. 400 mm. z sorniki in tesnilom, odzračevalno gobo z 1" ½ bronastim plamenskim rezilom, indikatorjem nivoja s plovcem, 3" hitrim priključkom za obremenitev, 3" ventilom za omejitev obremenitve, notranjo napravo za nadzor nivoja dizelskega goriva, nakladalno dostopno ploščad (samo prostornina 9000 litrov), ozemljitvena in izenačitvena vtičnica v bližini podpornih nog, odtočni tulec na dnu z varnostnim pokrovom 3/4", 1" krogelna pipa, 1" nepovratni ventil, toga povezovalna cev do točilne skupine

UMIVALNIK iz debele pločevine iz ogljikovega jekla. 3 mm. s samonosnim spodnjim okvirjem, ki je že pripravljen za pritrditev na vznožje rezervoarja, primeren za namestitev na katerem koli terenu, zasnovan tako, da vsebuje 1/2 kapacitete rezervoarja v skladu z varnostnimi zahtevami, določenimi v ministrski uredbi. 19.03***, opremljen z ozemljitvijo, odtočnim čepom 3/4" in v celoti obdelan s plastjo proti rji in zaključnim emajlom.

DOZILNIK v lakirani jekleni škatli z vratci na ključ, zaščitenimi pred nepooblaščenimi posegi, opremljen s samosesalno električno črpalko z by-passom in vgrajenim filtrom, motor s pretokom 100 LT/MIN. 0,5 KM – 2800 vrt/min. – 220V. enofazni 50 Hz, K33 litrski števec (natančnost +/- 2 % v območju pretoka) za zasebno uporabo z delno ponastavljivim in progresivnim seštevalnikom, ¾" fleksibilna točilna cev dolžine 15 m, avtomatska pištola z 1" zglobnim priključkom, cev 1" sesalna cev, električna nadzorna plošča z stopnjo zaščite IP55 z napravo za blokiranje črpalke na minimalnem nivoju.

Avto viden pri

40050 Castello D'argile BO, Italia